4 seizoenen dekbedden Doesburg

4 seizoenen dekbedden Doesburg

Wist u dat meer dan 12%van de inwoners in Doesburg het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Blokker?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 29% van de inwoners boven de leeftijd van 20 jaren in Doesburg kiest voor een dekbed van Blokker.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 38% van de huisvrouwen in Doesburg de testen van de leveranciers en winkeliers zoals Blokker en ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Doesburg

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 47% van de inwoners van Doesburg gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 56%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 24 euro’s kiest meer dan 65% van de inwoners van Doesburg voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 14% van de huishoudens in Doesburg.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 36 euro’s voor meer dan 18% van de inwoners van Doesburg de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 47% van de met een leeftijd van 27 jaren in Doesburg zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Blokker van minder dan 46 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.

See also  4 seizoenen dekbedden Gemert-Bakel